İstanbul’da 10 yıl önce işlenen Aynur Kanbur cinayetinde 10 yıl sonra şok gelişme. Şüpheli Bülent G. ifadesinde “Gururuma yediremedim” dedi.
Yaklaşık 10 yıl önce İstanbul Fulya’da işlenen ve faili meçhul olarak kayıtlara geçen Aynur Kanbur cinayetinde, şüpheli Bülent G.’nin ilk ifadesinde cinayeti işlediğini itiraf ettiği öne sürüldü. Şüphelinin, Kanbur’un dansözlük yapmasını ailesine yakıştıramadığı ve bu durumun gururuna yediremediği yönünde beyanda bulunduğu iddia edildi.
Aynur Kanbur, yaklaşık 10 yıl önce İstanbul’un Fulya semtinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Olayın ardından başlatılan geniş çaplı soruşturmada cinayeti işleyen kişi ya da kişilere ulaşılamamış, dosya kamuoyunda faili meçhul cinayetler arasında yer almıştı.
Soruşturma kapsamında son dönemde ortaya çıkan yeni deliller ve gelişmeler üzerine gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki sorgulamalarının devam ettiği öğrenildi. Cinayetle ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor.