Milletin Mesajlarına Kulaklarımızı Tıkamıyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, milletin sandıkta verdiği mesajlara kulaklarını tıkamadıklarını vurguladı. Kızılcahamam’da gerçekleştirilen istişare toplantılarında, 31 Mart seçim sonuçları, gündemdeki konular ve önümüzdeki döneme dair yol haritasının ortak akılla şekillendirildiği bilgisini paylaştı. Sancılı Meseleleri Özgürce Tartışıyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan, partinin her meseleyi kendi arasında konuşan, özgürce…
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, milletin sandıkta verdiği mesajlara kulaklarını tıkamadıklarını vurguladı. Kızılcahamam’da gerçekleştirilen istişare toplantılarında, 31 Mart seçim sonuçları, gündemdeki konular ve önümüzdeki döneme dair yol haritasının ortak akılla şekillendirildiği bilgisini paylaştı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, partinin her meseleyi kendi arasında konuşan, özgürce tartışan bir hareket olduğunu belirterek, 31 Mart seçimleri sonrasında da aynı prensibi izlediklerini vurguladı. Milletin verdiği mesajlara kulaklarını tıkamadıklarını, sandıktan çıkan irade doğrultusunda adımlar attıklarını ifade etti.
Erdoğan, dava arkadaşlarına uygun şekilde partinin bünyesinde farklı seviyelerde bayrak değişiminin gerçekleştirildiğini dile getirerek, görevi devreden il ve ilçe başkanlarına teşekkür etti. Yorulan, yıpranan veya görevden ayrılan arkadaşlarının yerine yenilerinin görevlendirildiğini söyledi.
Cumhurbaşkanı, AK Parti olarak vatandaşın her zaman yanında olacaklarını, milletin dertlerine derman olmak için çaba harcayacaklarını belirtti. Sokakta, pazarda, çarşıda, kahvede vatandaşın her zaman yanlarında olacaklarını ifade etti.
Erdoğan, İslamofobi’yle mücadele ederken, özellikle Kudüs ve Filistin’deki zulme dikkat çekti. İsrail’in Filistin’de yürüttüğü vahşi soykırımı sert bir dille eleştirdi ve tüm insanlığı bu konuda duyarlı olmaya çağırdı.
Cumhurbaşkanı, LGBT sapkınlığına karşı tavizsiz bir tutum sergilediklerini vurgulayarak, aile değerlerine sahip çıktıklarını belirtti. Paris’te gerçekleştirilen LGBT gösterisini kınayarak, insanlık adına bu tür sapkınlıklara karşı direnmenin önemine değindi.